Over ons

Al meer dan 17 jaar ondersteunen wij bedrijven bij het aantrekken van nieuwe en vaste klanten en helpen bij het verhogen van hun omzet op lange termijn. Maak gebruik van onze expertise op het gebied van trouwheid door middel van Cashback zodat we jouw bedrijf succesvol kunnen maken.

Über uns

Onze ervaring voor jouw succes

Of je een klein of middelgrote ondernmeing leidt, betrokken bent in e-commerce, een groot bedrijf hebt of wenst om fans, supporters en medewerkers specifieke voordelen te bieden; je zult altijd geholpen worden door specialisten uit ervaren teams. Grijp de kans om deel uit te maken van een Shopping Community waar de Loyalty Partner en consument beiden profiteren van shopvoordelen en dus dichter naar elkaar toe groeien.

Onze vele jaren van ervaring en lokale expertise voor jouw succes

De voordelen van e-commerce

Een goed idee of nichemarkt vinden voor een online shop is niet hetzelfde als een wereldwijd bereik hebben. Cashback World e-Commerce biedt hier de perfecte oplossing voor. Door een simpele koppeling via een affiliate samenwerking krijgen online Loyalty Partners toegang tot een pool van 14 miljoen potentiële klanten en worden hierin actief gepromoot. Informatieve rapporten en speciale campagnes zorgen voor extra ondersteuning in de groei van onze partners.

Meer verkoop door ons affiliate netwerk

Jij zorgt voor jouw klanten. Wij zorgen voor de omgeving.

Het succes en de welvaart van onze klanten, partners en medewerkers zijn twee aspecten waar we veel waarde aan hechten. Als succesvol bedrijf zijn we ook bewust van onze plicht om voor de omgeving en maatschappij te zorgen. Daarom steunen we twee goede doelen in hun wereldwijde projecten. Als Cashback World Loyalty Partner maak je automatisch deel uit van ons duurzame programma, zonder bijkomende kosten.

De Child & Family Foundation helpt kinderen, tieners en families in nood bij het opzetten van internationale onderwijsprojecten. Dit maakt het voor hen mogelijk om hun opleiding af te maken en hun toekomst vorm te geven.

Met haar projecten voert de Greenfinity Foundation campagnes voor het milieu en de bescherming van het klimaat wereldwijd en werkt ze aan een groenere toekomst voor ons allemaal.

Wij proberen de wereld te verbeteren door twee goede doelen te steunen

Contact

Start nu

  • Trek nieuwe en vaste klanten aan
  • Breid jouw klantenbestand uit
  • Verhoog jouw omzet en winst

Neem contact met ons op