Genereer meer omzet en meer inkomen

Ongeacht of we het eens zijn over de aankoop van een groot aantal digitale vouchers (eVouchers) of dat je als Loyalty Partner van Cashback World een pool van miljoenen potentiële klanten wilt bereiken door een acceptatiepunt te worden voor de Cashback Card of je grootschalige B2B-productoplossingen op de markt wilt brengen, het is allemaal mogelijk bij ons. Door jouw deelname ben je verzekerd van meer omzet, meer klanten en meer inkomen.

Ein Programm - Viele starke Funktionen

Cashback World Enterprise Voordelen

Shopvoordelen als klantmagneet

Als gerenommeerd bedrijf ben je al een aantrekkelijk aanspreekpunt voor jouw klanten, maar je wordt nog aantrekkelijker wanneer je Cashback en Shopping Points aanbiedt aan jouw klanten bij elke aankoop die ze doen. Meer dan 14 miljoen Shoppers binnen Cashback World plannen hun aankopen rondom deze voordelen en genieten dus van het shoppen bij jou.

Toegang zonder systeem transitie

Het is niet nodig voor jouw bedrijf om grote wijzigingen door te voeren in de bestaande systemen die je gebruikt om deel uit te maken van de Cashback World Shopping Community. Je kunt eVouchers accepteren zoals je bij normale vouchers zou doen en wij bieden je een ongecompliceerde en geavanceerde technische oplossing voor Cashback Card aankopen.

Breid jouw klantenbereik uit

Een vermelding op Cashback World en onze partnerwebsites, evenals in de Cashback App, maakt potentiële klanten beter bewust van jou en jouw bedrijf. Dankzij Shopping Point Deals trek je zelfs meer aandacht en er wordt reclame gemaakt voor jouw bedrijf in onze nieuwsbrieven en op onze social media kanalen.

Onze producten

Als Partner van Cashback World Enterprise zijn er talloze producten beschikbaar voor je die zorgen voor meer klanten, een hogere omzet en meer inkomsten voor jouw bedrijf.

Cashback Card

Maak contact met klanten als acceptatiepunt voor Cashback Cards

eVoucher

Jouw digitale vouchers als voordeel voor onze Shoppers

Cashback World Website

14 miljoen Shoppers

Cashback App

Shoppen, waar en wanneer je wilt

Cashback World Nieuwsbrief

Jouw aanbiedingen worden uitgelicht

Social Media

Markering van jouw merk voor jouw fans

Klantenservice & ondersteuning

Wij zijn er voor jou

B2B Service

Win zakelijke klanten in ons B2B netwerk

Cashback World

Al meer dan 17 jaar ondersteunen wij bedrijven in het aantrekken van nieuwe en vaste klanten en helpen wij hen hun omzet op lange termijn te verhogen. We stellen ook onze uitgebreide ervaringn in klanttrouwheid beschikbaar voor jouw bedrijf om ervoor te zorgen dat je jouw bedrijf op weg naar succes kunt krijgen.

Meer informatie >

Contact

Start nu

  • Trek nieuwe en vaste klanten aan
  • Breid jouw klantenbestand uit
  • Verhoog jouw omzet en winst

Neem contact met ons op