Over ons

Al meer dan 17 jaar ondersteunen wij bedrijven in het aantrekken van nieuwe en vaste klanten en helpen wij hen hun omzet op lange termijn te verhogen. We stellen ook onze uitgebreide ervaringen in klanttrouwheid beschikbaar voor jouw bedrijf om ervoor te zorgen dat je jouw bedrijf op weg naar succes kunt krijgen.

Über uns

Onze ervaring verzekert jouw succes

Of je nu een klein of middelgroot onderneming runt, betrokken bent bij e-Commerce, al een groot bedrijf hebt of fans, supporters of werknemers specifieke winkelvoordelen wilt aanbieden, je zult altijd worden geholpen door specialisten die deel uitmaken van onze ervaren teams en jou helpen naar hun beste vermogen. Gebruik deze kans om deel uit te maken van een Shopping Community waarin Loyalty Partners en shoppers beiden profiteren bij het winkelen en zo dichter bij elkaar komen.

Onze ervaring - jouw voordeel!

Grote bedrijven grote oplossingen

Vaak zijn grotere bedrijven constant op zoek naar nieuwe distributiekanalen en klantnetwerken. Onze experts in de bedrijfssector creëren passende oplossingen om bekende merken kansen te bieden. We werken nu al jaren samen met grote partners en zijn zo in staat om op hun wensen in te spelen met oplossingen op maat. Dit maakt ons een zakenpartner die resultaten levert.

Nieuwe verkoopkanalen en klantengroepen voor grote bedrijven

Jij zorgt voor jouw klanten. Wij zorgen voor het milieu.

Het succes en de welvaart van onze klanten, partners en medewerkers zijn twee aspecten waar we veel waarde aan hechten. Als succesvol bedrijf zijn we ook bewust van onze plicht om voor de omgeving en maatschappij te zorgen. Daarom steunen we twee goede doelen in hun wereldwijde projecten. Als Cashback World Loyalty Partner maak je automatisch deel uit van ons duurzame programma, zonder bijkomende kosten.

De Child & Family Foundation helpt kinderen, tieners en families in nood bij het opzetten van internationale onderwijsprojecten. Dit maakt het voor hen mogelijk om hun opleiding af te maken en hun toekomst vorm te geven.

Met haar projecten voert de Greenfinity Foundation campagnes voor het milieu en de bescherming van het klimaat wereldwijd en werkt ze aan een groenere toekomst voor ons allemaal.

Onze sociale verantwoordelijheidsmissie: een betere wereld!

Contact

Start nu

  • Trek nieuwe en vaste klanten aan
  • Breid jouw klantenbestand uit
  • Verhoog jouw omzet en winst

Neem contact met ons op