Samen sta je sterk

Een hechte relatie is kenmerkend voor een sterke community. Met Cashback World White Label bieden we je de mogelijkheid om deze relatie verder te versterken. Jouw club, vereniging of bedrijf kan fans, supporters of medewerkers de mogelijkheid bieden om te genieten van speciale beloningen wanneer zij shoppen. Jij profiteert van de omzet die gegenereerd wordt.

De voordelen van Cashback World White Label

Jouw eigen Cashback Program

Met jouw Cashback Program van Cashback World White Label, heb je alles wat je nodig hebt in huis om de trouwheid van jouw fans, klanten of medewerkers te vergroten; een shopping portal in de look and feel van jouw club of bedrijf, de Cashback App in de kleuren van jouw merk en Cashback Cards met jouw logo.

Genieten van shopvoordelen

De leden van jouw Cashback Program sparen Cashback en Shopping Points bij elke aankoop die ze doen bij aangesloten partners. Jij ontvangt tot 1% van het aankoopbedrag ter ondersteuning van jouw club of bedrijf. Dat maakt deze samenwerking met Cashback World White Label zo uniek.

Op maat gemaakt

Cashback World White Label biedt zeer gevarieerde oplossingen die natuurlijk naar jouw wensen aangepast kunnen worden.

Passende oplossingen

Cashback World White Label biedt zeer gevarieerde oplossingen die natuurlijk naar wens aangepast kunnen worden. Wanneer je kiest voor het basis programma dan ontvang je Cashback Cards, registratie flyers en een registratie pagina in jouw huisstijl. Ieder element is beschikbaar in de Cashback App en op de website.

Daarnaast krijg je toegang tot onze registratie app zodat je persoonlijk leden kunt registreren als lid van jouw Cashback Program. Deze leden kunnen gebruik maken van de shopmogelijkheden met de Cashback Card en op de Cashback World website. Zo lopen zij nooit meer voordelen mis en steunen ze jouw club of vereniging met iedere aankoop!

Volledig programma voor jouw community

Jouw eigen uitgebreide Cashback Program biedt je alle mogelijkheden van Cashback World White Label, inclusief de registratieflyers en Cashback Cards met jouw logo. Indien gewenst kunnen de kaarten voorzien worden van NFC voor contactloze smart access systems. Daarnaast krijg je ook jouw eigen Shopping Portal en gepersonaliseerde versie van de Cashback App, ontworpen in de ‘look and feel’ van jouw club of bedrijf, die beschikbaar is voor leden van jouw Cashback Program. Je kunt ook bepaalde Loyalty Partners uitsluiten om zo aan de wensen te voldoen van jouw sponsors of partners.

Je kunt deelnemers van de Cashback Program informeren over nieuws of speciale aanbiedingen en evenementen door nieuwsbrieven te versturen. Dus je ontvangt een volledig pakket die jouw fans, supporters en medewerkers een gemakkelijke oplossing biedt om te shoppen en voordelen te ontvangen bij de aankopen.

Onze producten voor jouw Cashback Program

Met jouw Cashback Program White Label beschik je over diverse producten die voordeel bieden aan jouw klanten (en jij profiteert met hen mee!)

Website

Shop via jouw Shopping Portal of de Cashback World website

Cashback Card

Één kaart en heel veel voordeel voor jouw klanten

Registratie flyers

Laat jouw klanten zich inschrijven met een flyer in jouw huisstijl

Cashback App

Shoppen waar en wanneer je wilt

Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen in jouw mailbox

Social Media

Marketing over jouw merk naar onze fans

Cashback Helper

Onze praktische online shopping tool

Klantenservice

Wij zijn er voor jou

Cashback World

Al meer dan 17 jaar ondersteunen we bedrijven in het aantrekken van nieuwe en vaste klanten en helpen wij hun omzet te verhogen op lange termijn. Onze ervaring in klantenbinding door middel van Cashback maakt het ook mogelijk om jouw bedrijf succesvol te maken.

Meer informatie >

Contact

Start nu

  • Trek nieuwe en vaste klanten aan
  • Breid jouw klantenbestand uit
  • Verhoog jouw omzet en winst

Neem contact met ons op