Om oss

Sedan över 17 år stödjer vi företag i deras arbete med att attrahera nya och behålla befintliga kunder, för att dem ska därmed kunna växa på ett hållbart sätt. Genom att ge dig tillgång till vår mångåriga erfarenhet inom området kundrelationer samt Cashback ser vi till så du kan lyfta ditt företag till framgång.

Über uns

Vår erfarenhet din framgång

Oavsett om du driver ett litet eller större företag, ägnar dig åt e-handel eller vill belöna fans, supportrar eller anställda med specifika shoppingförmåner, kommer du alltid att stöttas efter bästa förmåga av de specialister som utgör vårt erfarna team. Ta vara på möjligheten att bli en del av vår Shopping Community där såväl Lojalitetsföretagen som Medlemmarna gynnas av shoppingförmåner och därmed kommer närmare varandra.

Fördelar för fans, supportrar och kollegor

Medlemsorganisationer, föreningar och stora koncerner drivs framåt av en inre sammanhållningen. Med hjälp av Cashback World White Label stärker vi den sammanhållningen. När fans, supportrar och anställda gynnas när de handlar och samtidigt stödjer sin organisation, uppstår en win-win-situation som gynnar båda parter. Otaliga framgångsrika White Label-partnerskap i en rad olika länder visar att positiva erfarenheter stärker gemenskapen och samhörighetskänslan.

Ta hand om dina kunder. Vi tar hand om miljön.

Kunders, partners och anställdas framgång och välbefinnnade ligger oss varmt om hjärtat. Som internationellt framgångsrikt företag är vi också mycket väl medvetna om våra skyldigheter gentemot miljön och samhället i stort. Det är därför som vi stödjer två globala välgörenhetsorganisationer och och deras biståndsprojekt. Som Cashback World Partner är du också automatiskt, och utan extra kostnader, en del av vårt hållbarhetsprogram.

Child & Family Foundations utbildningsprojekt hjälper utsatta barn, ungdomar och familjer att skaffa sig en bättre utbildning och därmed också en möjlighet till att kunna påverka sin egen framtid.

Greenfinity Foundation ägnar sig åt miljö- och klimatskyddsprojekt över hela världen och bidrar därmed till att skapa en grönare framtid åt alla.

Kontakt

Start now

  • Acquire new and loyal customers
  • Expand your clientele
  • Increase your sales and profits

Contact us