Despre noi

De peste 17 ani noi sprijinim comercianții să atragă cu succes clienți noi și fideli și astfel să-și crească în mod durabil cifrele de vânzări. Această experiență vastă în domeniul fidelizării clienților prin intermediul Cashback, vi-o oferim și dvs. pentru o maximizare a succesului în afaceri.

Über uns

Experințele noastre pentru succesul dumneavoastră

Fie că dețineți o companie mică sau mjlocie, sunteți angajat în comerțul online, conduceți o componie mare sau doriți să oferiți fanilor, suporterilor sau angajaților avantaje deosebite pentru cumpărături, echipele noastre de specialiști vă ajută să găsiți cele mai bune soluții. Folosiți și dvs. oportunitatea de a fi parte a unei comunități de cumpărători în care partenerii comerciali și cumpărătorii profită și cresc împreună datorită avantajelor pentru cumpărături.

Avantajele E-Commerce

A nu se confunda găsirea unei idei bune sau a unei nișe de piață pentru un magazin online cu un reach mare. Cashback World E-Commerce oferă soluția ideală în acest sens. Prin simpla conectare per parteneriat prin afiliere, partenerii online au acces la o plajă de 15 milioane de potențiali clienți și sunt promovați în mod activ și intens la aceștia. Rapoartele grăitoare și campaniile speciale furnizează sprijin suplimentar pentru creșterea partenerilor noștri.

Aveți grijă de clienții dvs. Noi ne îngrijim să avem o lume mai bună.

Suntem foarte preocupați de succesul și bunăstarea clienților, partenerilor și angajaților noștri. Ca și companie care se bucură de succes pe plan internațional suntem însă în egală măsură preocupați și de responsabilitatea noastră vis-a- vis de societate și mediu. Din acest motiv noi sprijinim două asociații caritabile în implementarea proiectelor lor în toată lumea. Ca și partener Cashback World Partner sunteți de asemenea, în mod automat și fără costuri suplimentare, implicat în programele noastre de sustenabilitate.

Child & Family Foundation sprijină copii, tineri și familii nevoiașe prin intermediul unor proiecte educaționale internaționale în încheierea unei pregătiri educaționale și astfel în construirea unui viitor prin forțe proprii. Greenfinity Foundation se angajează prin proiectele sale în toată lumea pentru mediu și protejarea climei și astfel contribuie la un viitor mai verde pentru noi toți.

Contact

Dați startul acum

  • Atrageți clienți noi și fideli
  • Extindeți-vă baza de clienți
  • Creșteți-vă vânzările și profiturile

Contactați-ne