Despre noi

De peste 17 ani, sprijinim companiile să atragă cu succes clienți noi și clienți regulați, sporindu-și astfel veniturile în mod durabil. Punem această experiență cuprinzătoare în materie de fidelizare a clienților prin intermediul programului Cashback și la dispoziția companiei dumneavoastră, pentru a vă împinge înainte pe drumul dumneavoastră spre succes.

Über uns

Experiența noastră în slujba succesului dumneavoastră

Indiferent dacă conduceți o întreprindere mică sau mijlocie, dacă v-ați implicat în e-commerce, dacă sunteți liderul unei companii mari sau dacă doriți să oferiți avantaje comerciale deosebite fanilor, susținătorilor sau angajaților dumneavoastră, echipele noastre de specialitate se vor ocupa de dumneavoastră într-o manieră profesionistă. Folosiți-vă și de posibilitatea de a deveni membrul unei comunități de shopping, în cadrul căreia societățile partenere și cumpărătorii deopotrivă se bucură de avantaje comerciale și se dezvoltă împreună.

Companii mari, soluții mari

Chiar și companiile mari sunt în permanentă căutare a unor noi canale de distribuție și grupe de clienți. Experții noștri din domeniul Enterprise dezvoltă soluția potrivită, pentru a oferi mărcilor cunoscute aceste posibilități. Colaborăm deja de mulți ani cu parteneri mari, motiv pentru care putem aborda anumite cerințe într-un mod foarte individual. Acest lucru ne face să fim partenerii de afaceri care aduc rezultatele dorite.

Aveți grijă de clienții dvs. Noi ne îngrijim să avem o lume mai bună.

Succesul și prosperitatea clienților, partenerilor și angajaților noștri sunt foarte importante pentru noi. În calitate de companie internațională de succes, suntem însă conștienți și de responsabilitatea pe care o avem față de societate și de mediul înconjurător. Din acest motiv, sprijinim proiectele de întrajutorare a două asociații caritabile, derulate în lumea întreagă.

Prin intermediul unor proiecte educaționale internaționale, fundația Child & Family Foundation ajută copii, tineri și familii nefavorizate să finalizeze o pregătire, ceea ce le oferă posibilitatea de a-și modela apoi singuri viitorul. La rândul ei, fundația Greenfinity Foundation se angajează prin proiectele ei internaționale în domeniul protecției mediului înconjurător și protecției climatice, contribuind astfel la un viitor mai verde pentru noi toți.

Contact

Dați startul acum

  • Atrageți clienți noi și fideli
  • Extindeți-vă baza de clienți
  • Creșteți-vă vânzările și profiturile

Contactați-ne