Mii de companii pe plan global au încredere în programele Partner Cashback World

Companii de toate mărimile din întreaga lume știu să aprecieze avantajele colaborării cu Cashback World. Feedback-ul pozitiv al clienților noștri ne arată că oferta noastră aduce succesul dorit.

 

Iulian Hordobet

OK Bobo - supermarket

Suntem parteneri Cashback World din 2011 și am început să înregistrăm profit din acest parteneriat la scurt timp după încheierea contractului și datorită vânzării de bonuri valorice.
 

Patrick și Willi Köck

Atelier de reparații auto și comerț

Participăm la programul Cashback World încă din anul 2007 și nu am regretat niciodată decizia luată. Am câștigat astfel clienți B2B de pe tot teritoriul Austriei și ne-am extins enorm clientela.
 

Gheorghe Grad

RCA-Simplu

”În platforma Cashback World am găsit un mediu serios de tranzacționare, pentru că această asociere înseamnă oportunitate în dezvoltarea vânzărilor, pentru că online-ul reprezintă viitorul și noi privim în față, pentru că, la fel ca și ei, găsim calitatea serviciilor ca un mijloc de retenție a clienților în portofoliul fiecăruia dintre noi.”
Premium Partner Program
MDL 29 800*
o singură dată
Selectare
*Prețuri fără TVA

Programe care conving

Fiecare companie are cerințe diferite. Programele noastre Cashback World vă permit să folosiți tocmai acele funcții de care aveți nevoie pentru compania dumneavoastră.

Prezentarea programului

Contact

Dați startul acum

  • Atrageți clienți noi și fideli
  • Extindeți-vă baza de clienți
  • Creșteți-vă vânzările și profiturile

Deveniți partener acum

sau

Contactați-ne