O nama

Više od 17 godina podržavamo firme u uspješnom pridobijanju novih i zadržavanju stalnih kupaca, čime održivo povećavamo njihov promet. Naše sveobuhvatno iskustvo u sektoru odnosa sa kupcima putem Cashback-a stavljamo Vama kao firmi na raspolaganje, kako bismo Vas podržali na putu do uspjeha.

Über uns

Naše iskustvo za Vaš uspjeh

Bez obzira da li vodite malo ili srednje preduzeće, uključeni ste u e-Commerce, već vodite veliku kompaniju ili želite da ponudite posebne kupovne pogodnosti Vašim fanovima, sljedbenicima ili Vašim zaposlenim, iskusni stručnjaci u našim specijalizovanim timovima pobrinuće se za to. Iskoristite priliku da postanete dio kupovne zajednice, u kojoj partnerske firme i kupci imaju kupovne pogodnosti i na taj način zajedno rastu i od toga profitiraju.

Pogodnosti u E-Commerce

Pronalaženje dobre ideje ili tržišne niše za online radnje nije sinonim da doprete do Vaših kupaca. Cashback World e-Commerce nudi pravo rješenje. Kroz jenostavnu vezu preko Affiliate-partnerske mreže, online partnerske firme direktno pristupaju i aktivno se promovišu kod grupe od 15 miliona potencijalnih kupaca. Informativni izvještaji i posebne kampanje pružaju dodatnu podršku kako bi podržali rast naših partnera.

Pazite na svoje kupce. Brinemo se za bolji svijet.

Uspjeh i dobrobit naših kupaca, partnera i zaposlenih nam je vrlo važan. Međutim, kao međunarodno uspješna kompanija, svjesni smo i naše odgovornosti prema društvu i okolini. Zato podržavamo dvije dobrotvorne fondacije u njihovom dobrotvornom radu širom svijeta. Kao Cashback World Partner takođe ste automatski i bez dodatnih troškova dio našeg programa održivosti.

Child & Family fondacija pomaže siromašnoj djeci, adolescentima i porodicama kroz međunarodne obrazovne projekte, da završe školovanje i tako sami sebi da oblikuju budućnost.

Greenfinity fondacija je posvećena projektima zaštite životne sredine i klime širom svijeta, pomažući nam da živimo u zelenijoj budućnosti.

Kontakt

Počnite sada

  • Pridobijte nove i stalne kupce
  • Proširite Vašu bazu kupaca
  • Povećajte svoj promet i dobit

nas kontaktirajte