O nama

Više od 17 godina podržavamo firme u uspješnom pridobijanju novih i stalnih kupaca, čime održivo povećavamo njihov promet. Naše sveobuhvatno iskustvo u sektoru odnosa sa kupcima putem Cashback-a stavljamo Vama kao firmi na raspolaganje, kako bismo Vas podržali na putu do uspjeha.

Über uns

Naše iskustvo za Vaš uspjeh

Bez obzira da li vodite malo ili srednje preduzeće ili online trgovinu (E-Commerce) ili već vodite veliku kompaniju ili želite da ponudite posebne kupovne pogodnosti Vašim fanovima, sledbenicima ili Vašim zaposlenim, iskusni stručnjaci u našim specijalizovanim timovima pobrinuće se za to. Iskoristite priliku da i Vi postanete dio kupovne zajednice u kojoj partnerske firme i kupci imaju kupovne pogodnosti i na taj način zajedno rastu i od toga profitiraju.

Velike kompanije, velika rješenja

Velike kompanije su takođe stalno u potrazi za novim kanalima distribucije i grupama kupaca. Naši stručnjaci u sektoru velikih kompanija, kreiraju prikladna rješenja kako bi poznatim brendovima pružile ovu mogućnost. Već godinama radimo zajedno sa velikim poslovnim partnerima i stoga možemo vrlo individualno da odgovorimo na specifične zahtjeve. To nas čini poslovnim partnerom koji donosi željene rezultate.

Brinite se o svojim klijentima. Mi se brinemo za bolji svijet.

Uspjeh i dobrobit naših kupaca, partnera i zaposlenih nam je vrlo važan. Međutim, kao međunarodno uspješna kompanija, svjesni smo i naše odgovornosti prema društvu i okolini. Zato podržavamo dvije dobrotvorne fondacije u njihovom dobrotvornom radu širom svijeta. Kao Cashback World Partner takođe ste automatski i bez dodatnih troškova dio našeg programa održivosti.

Child & Family fondacija pomaže siromašnoj djeci, adolescentima i porodicama kroz međunarodne obrazovne projekte, da završe školovanje i tako sami sebi da oblikuju budućnost.

Greenfinity fondacija je posvećena projektima zaštite životne sredine i klime širom svijeta, pomažući nam da živimo u zelenijoj budućnosti.

Kontakt

Počnite sada

  • Pridobijte nove i stalne kupce
  • Proširite Vašu bazu kupaca
  • Povećajte svoj promet i dobit

nas kontaktirajte