За нас

Повеќе од 17 години ги поддржуваме претпријатијата во успешно стекнување на нови и лојални потрошувачи и долгорочно зголемување на прометот. Ова долгогодишно искуство во областа на лојалност на потрошувачите преку Cashback Ви го ставаме на располагање и Вам и на Вашето претпријатие, сѐ со цел да зачекорите на патот кон успехот.

Über uns

Нашето искуство за Ваш успех

Без разлика дали управувате со мало или средно претпријатие, дали сте активни во E-Commerce, дали сте одговорни за големо претпријатие или сакате на Вашите фанови, поддржувачи или вработени да им понудите предности при нивното купување, обратете се до нашите стручни тимови, каде искусните специјалисти ќе Ви го дадат најдобриот совет. Искористете ја можноста, да станете дел од Shopping Community, во која Трговските партнери и купувачите заедно профитираат од предностите и заедно растат и се развиваат.

Нашето долгогодишно искуство и локална експертиза за вашиот успех

Предности во E-Commerce

Да се најде добра идеја или пазарна нишка за Online Shop нема исто значење како и големиот опфат. Cashback World E-Commerce го нуди најсоодветното решение. Со едноставно поврзување преку Affiliate партнерството, Онлајн Tрговските партнери опфаќаат директно 15  милиони потенцијални потрошувачи, кој кои активно се рекламираат. Силните извештаи и специјалните кампањи даваат дополнителна поддршка за растот на нашите партнери.

Повеќе продажби заради нашата придружна мрежа

Погрижете се за Вашите потрошувачи. Ние се грижиме за подобар свет.

Особено ни се важни успехот и добросостојбата на нашите потршувачи, партнери и вработени. Но, како меѓународно успешно претпријатие, свесни сме дека имаме и општествена и еколошка одговорност. Затоа поддржуваме две хуманитарни организации кои работат на проекти за помош во целиот свет. Како Cashback World Партнер автоматски и без дополнителни трошоци станувате дел од нашата програма за одржливост.

Child & Family Foundation им помага на маргинализираните деца, младинци и семејства преку меѓународни образовни проекти и им помага да се стекнат со образование и самите да си ја креираат иднината.

Greenfinity Foundation се ангажира за заштита на животната околина и климата и придонесува кон позелена иднина за сите нас.

Ние се обидуваме да го направиме светот подобро место со поддршка на две добротворни организации

Контакт

Започнете сега

  • Стекнете нови и лојални потрошувачи.
  • Проширете го кругот на потрошувачи
  • Зголемете ја продажбата и профитот

Стапи во контакт