Станете Партнер сега

Дали сте заинтересирани?

Дали го предизвикавме вашиот интерес? Дали сакате да работите заедно со Cashback World E-Commerce? Потоа, пополнете ги нашите необврзувачки барања за регистрација сега за да можеме да ви ја испратиме вашата прилагодена понуда. Доколку имате какви било прашања или други проблеми, ве молиме користете ја нашата форма за контакт.

Контакт

Дали имате прашања до нас за кои нема одговор во FAQs? Контактирајте нѐ и со задоволство ќе Ви помогнеме!

Адреса

МАЈВОРЛД Македонија ДООЕЛ Скопје
Партизански Одреди бр.14
Аура Бизнис Центар
Скопје 1000, Македонија

Работно време

Работно време на канцеларијата:
Понеделник - Четврток
08:30 – 15:30
Петок
08:30 - 12:30
Отворено

Телефонски може да го добиете Cashback World Service Team:
Понеделник - Четврток
08:30 – 15:30
Петок
08:30 - 12:30
Отворено

Телефон и е-пошта

Tel: +389 (0)2 3090067
Mail: partner.mk spam@gohere.go cashbackworld.com

Нашите локации

Cashback World е застапен во 50 држави во светот. На мапата ќе ја најдете локацијата на претпријатието во државата во која во моментот се наоѓате.

Контакт формулар

Име
Име
Име на компанија
E-mail
Телефонски број (опционално):
Интернет страница (опционално)
Настана грешка. Ве молиме подоцна обидете се повторно.
Формуларот е испратен успешно!