Производи за Вашиот успех во E-Commerce

Добро-конципиран Online Shop со добар избор на производи не е гаранција за голем промет и многу потрошувачи. Видливоста и вниманието преку добар пласман се клучни фактори. Со нашите производи, му помагаме на Вашиот Онлајн Бизнис.

Cashback World Интернет страница

Сржта на Shopping Community е Интернет страницата на Cashback World која е збирно мсто за нашите купувачи од 50  држави. Тука Вашата Онлајн продавница се прикажува како трговски партнер.

Cashback World Website како централна фокусна точка за милиони купувачи ширум светот

15 милиони купувачи од целиот свет ќе го откријат Вашиот Online Shop

На купувачите во Cashback World им значи тоа што ќе добијат Cashback и Shopping Points при Online Shopping. Cashback World E-Commerce ќе Ви ги донесе овие купувачи Вам.

Присутни во 50 држави

Вашииот Online Shop и екслузивните понуди ќе бидат достапни на Интернет страницата на Cashback World за сите купувачи во 50 држави во светот. Сообраќајот од околу 3,5 милиони прегледи на страницата е доказ за тоа колку активно се користи Интернет страницата за шопинг. Искористете ја оваа активност и за да постигнете раст на Вашиот Online Business.

Предности од купувањето како магнет за потрошувачи

Вашата продавница не само што лесно ќе биде пронајдена туку ќе се направи и особено атрактивна со помош на предности при купувањето и ексклузивни акции.

 • 15 .000.000 потенцијални потрошувачи за Вашиот бизнис
 • Активни купувачи со околу 3,5 милиони прегледи на страницата на месечно ниво
 • Многубројни можности за пласман на реклами
 • Потенцирање на ексклузивни понуди

Cashback App

Покрај Интернет страницата на Cashback World, нашите купувачи ќе може да Ве пронајдат во секое време и преку бесплатната Cashback App, па така Вие ќе бидете достапни за шопинг во секое време.

Милионите превземања на Cashback App зборуваат за себе

Шопинг секаде и секогаш - искористете ги предностите на нашата App за Вашиот Online Shop

Со повеќе од 1,9 милиони симнувања, Cashback App им стана омилена опција на нашите купувачи, секаде и секогаш да купуваат притоа добивајќи предности. Со Cashback World E-Commerce, Вашиот Оnline Shop и Вашите ексклузивни понуди ќе станат дел од оваа App.

  

 • Повеќе од 1,9 милиони симнувања на Android и iOS.
 • Купувачите ќе може да ја пронајдат Вашата продавница во секое време.
 • Активно рекламирање на Вашите ексклузивни акции.
 • Push известувања за уште повеќе внимание

Cashback World Newsletter

Со приматели во 47 држави во светот, Newsletter-от на Cashback World e ефективна маркетинг алатка, со која може да бидете присутни кај нашите купувачи. Како партнер на Cashback World E-Commerce можете и Вие да станете дел од Newsletter.

Бидете презентирани на светско ниво со помош на Cashback World билтенот

Вашиот Shop во светски Newsletter.

Newsletter е ефективен начин како да бидете присутни кај потрошувачи и да ја пласирате својата понуда. Благодарение на Cashback World Newsletter, Вашата Онлајн Продавница ќе биде присутна во 50 држави.

Со еден клик до Вашата продавница

Нашиот Newsletter не само што е ефективен, туку е и едноставен за користење. Купувачите се насочуваат директно во Вашата онлајн продавница и на едноставен начин си ги обезбедуваат Cashback и Shopping Points преку купувањето. И специјалните понуди и ексклузивните акции се уште повеќе потенцирани со Newsletter.

 • Приматели во максимум 50 држави во целиот свет
 • Директно пренасочување од Newsletter во Вашата продавница
 • Повеќе внимание за Вашата понуда и Вашите акции

Социјални медиуми

Со повеќе од 800.000 фанови во светот, нашите канали на социјалните медиуим во Cashback World Shopping Community се многу популарни. Cashback World E-Commerce Ви обезбедува пристап до овие фанови.

Обратете се до фанови од целиот свет

Директното обраќање и двонасочната комуникација на неформално ниво ги прават социјалните медиуми совршена алатка со која брендовите и понудите се носат директно до потрошувачите.

Со помош на Cashback World E-Commerce, Вашата онајн продавница може да нурне директно во множеството од околу 800.000 фанови на социјалните медиуми на Cashback World Shopping Communitu и да освои нови сегменти на потрошувачи и да генерира уште поголем опсег.

Дали како дел од промоција, од наградна игра или од специјална кампања, го приближуваме Вашиот бизнис до нашите фанови, а со тоа го зголемуваме Вашиот промет.

enterprise-img-produkte-9.png                         
 • Обратете се до 800.000 фанови од целиот свет
 • Освојте нови сегменти на потрошувачи
 • Зголемете го опсегот
 • Учествувајте во наградни игри, промоции или кампањи

Cashback Helper

Нашата практична екстензија за прелистувачот обезбедува подобар онлајн шопинг со предности од купувањето.

Постојано одржување и лична поддршка за нашите партнери

Cashback Helper им го олеснува на нашите купувачи купувањето во Вашата онлајн продавница

Cashback Helper им го поедноставува на купувачите шопингот во Вашата онлајн продавницата и собирањето Cashback и Shopping Points.

Како партнер на Cashback World E-Commerce, Вашата онлајн продавница се појавува и во Cashback Helper, па така на нашите купувачи потребен им е само еден клик за да стигнат до неа. Со Вашите ексклузивни понуди ќе привлечете уште поголемо внимание.

 • Пласирајте ја Вашата онлајн продавницата во нашата практична екстензија на прелистувач.
 • Со само еден клик, ќе добиете нов user во Вашиот shop.
 • Со понуди, привлечете поголемо внимание.
 • Обратете ѝ се на целната група која сака онлајн работење.

Business Intelligence

Јасните и веродостојни податоци за Вашите активности и учинок ќе Ви го олеснат мерењето на успехот и стратешката поставеност на Вашата онлајн продавница.

Нашето долгогодишно искуство и локална експертиза за вашиот успех
Повеќе продажби заради нашата придружна мрежа
Ние се обидуваме да го направиме светот подобро место со поддршка на две добротворни организации

Дознајте ги Вашите силни и слаби страни

Ако ако извршите мерлива контрола на успешноста на Вашите мерки, ќе знаете што Ви носи успех, а што не. Ние Ви ги обезбедуваме податоците потребни за тоа.

Врз основа на врвна технологија за следење, нашата Business Intelligence тековно подготвува извештаи кои Ви помагаат да донесете одлука.

 • Јасни и веродостојни податоци за учинокот
 • Сеопфатни извештаи за успешноста на Вашите мерки
 • Носете одлуки врз основа на факти
 • Веднаш препознајте ги силните и слаби страни

Сервис за потрошувачи & поддршка

Како партнер на Cashback World E-Commerce, ние Ви обезбедуваме сеопфатна поддршка со цел Вашиот Online Shop да стане успешен дел од нашата Shopping Community.

Постојано одржување и лична поддршка за нашите партнери

Тековното одржување и личната поддршка се подразбираат

Почнувајќи од поврзувањето на Вашата продавница, преку креирањето на ексклузивни акции, па сѐ до информирањето преку нашиот блог, ние секогаш се трудиме да Ви бидеме поддршка.

Ова секако се однесува и на техничката достапност и тековното ажурирање на нашите услуги. Service & Support се многу сериозна работа во Cashback World E-Commerce.

 • Лична поддршка преку е-пошта и телефон
 • Сеопфатни ЧПП за брзо пребарување
 • Тековно техничко оддржување на сите услуги
 • Блог со возбудливи и информативни содржини.

Контакт

Започнете сега

 • Стекнете нови и лојални потрошувачи.
 • Проширете го кругот на потрошувачи
 • Зголемете ја продажбата и профитот

Стапи во контакт