Нашите меѓународни партнери ги раскажуваат своите E-Commerce успешни приказни

Вредноста на нашата работа се гледа во успехот на нашите партнери. Вашите успешни приказни за нас се поттик уште повеќе да ја подобриме нашата понуда.

 

Groupon

Додадена вредност за нашите потрошувачи

„Groupon се горди што се партнер во Cashback World и што креираме додадена вредност за нашите потрошувачи. Со партнерството во Cashback World, Groupon се стекнува со нови потрошувачи и ја проширува позицијата како лидер на пазарот.“
 

Julius Ewig /Fa. Artefact

"Во заемно поврзан свет, за една Shopping Community како Cashbacks World клучно е склучувањето партнерство. Со задоволство ќе ја зајакнеме соработката во до 50 држави во иднина."
 

Booking.com

Успешна соработка во 50 држави

„Многу го цениме Cashback World како глобален, стратешки партнер. Затоа успешно соработуваме со него во сите 50 држави. Се радуваме на успешна иднина со Cashback World."

Контакт

Започнете сега

  • Стекнете нови и лојални потрошувачи.
  • Проширете го кругот на потрошувачи
  • Зголемете ја продажбата и профитот

Стапи во контакт