Програми, кои воодушевуваат

Секое претпријатие има различни барања. Нашите Cashback World Partner Програми Ви овозможуваат, да ги користите токму оние функции, кои Ви се потребни за Вашето претпријатие.

Погледни видео

Partner Program

Станете прифатно место на Cashback World и направете го Вашето претпријатие атрактивна дестинација на купување.

Едноставен влез во светот на лојалните програми.

Како Cashback World Partner, овозможете им на членовите на Cashback Wrold да собираат предности од купување кај Вас со Cashback Card. Тоа ќе Ве направи атрактивна шопинг дестинација за 15 милиони членови. Како трговски партнер излистан во Shopping Community, lлесно ќе бидете пронајден како таков, со што ќе Ви се зголеми препознатливоста.

Premium Partner Program

Искористете ја можноста на темелната лојална програма и долгорочно зголемете го успехот на Вашето претпријатие.

Ако сакате професионално да работите со лојалност на потрошувачите, тогаш Premium Partner Program е вистинската работа за Вас.

Покрај можностите на Partner Program, можете и Вие самите регистрирате нови Cashback World членови и лојални потрошувачи. Добивате сопствени Cashback Cards (лојални картички за потрошувачите) и флаери за регистрација како и пристап до модули за управување со односите со потрошувачите и статистики за прометот. Дополнително профитирате при секое купување што членовите, што Вие сте ги регистрирале, ќе го направат во Cashback World во висина од 1% маркетинг бонус на износот на купувањето.

Дополнителни модули за Вашата лојална програма

Во секое време можете да ја проширите Вашата Premium Partner Програма со дополнителни Features, со цел уште поактивно да стекнувате нови и лојални потрошувачи и одржливо да го зголемувате прометот. Можете да бирате од следниве дополнителни модули:

Card & Flyer Дизајниран пакет

Доколку сакате да додадете личен допир на вашите Cashback Cards (картички за клиенти) и летоци за регистрација, тогаш нарачајте Пакет за дизајн на картички и флаер, дополнително на вашата Premium Partner Program. Ова значи дека добивате 250 Cashback Cards со деловно лого и 250 летоци за регистрација со илустрација на картичката на насловната страница, покрај 200 картички и флаери во стандардниот дизајн.

Благодарение на упадливите картички, вие и вашето деловно лого секогаш сте при рака и овозможуваат незаборавно присуство во главите на вашите редовни клиенти. Ова ги зајакнува односите со клиентите и ве прави вас и вашиот бизнис уште повеќе видливи во очите на јавноста.

MKD 24 500*
еднократно

Online-Shop Конекција

Направете ја вашата онлајн продавница исто така дел од Cashback World Shopping Заедницата. На тој начин не сте привлечни само за клиентите кои среќно купуваат во продавница, туку и за нашите бројни Интернет купувачи.

Информирајте ги Вашите лојални потрошувачи преку Newsletter за посебните настани и акции. Интуитивното користење и обработливоста на урнеците ќе Ви го олесни креирањето на возбудливи информативни мејлови.

*Цени без ДДВ

Преглед на Cashback World Partner Програмите

Споредба на многуте можности на Cashback World Retail пакетите производи Самите одлучете, која програма најмногу Ви одговара

Partner ProgramPremium Partner Program
Услуги за Тровски Партнери
Наведен како член на меѓународна Shopping Community··
Може да се најде на интернет страницата на Shopping Community во 49 земји+++
Во Cashback App, достапно ширум светот+++
На индивидуалните интернет портали на партнерите+++
На апликациите на партнерите+++
Наведен како член на меѓународна заедница на партнери··
Продажба кон други партнери (B2B продажба)+++
Промотивни материјали
POS-Материјали··
Cashback
Индивидуален Cashback на купувања од компанијата (B2B купувања)··
До 1% Маркетинг Бонус на купувања од регистрирани членови кај други партнери-·
Управување со профил и профил за потрошувачи
Merchant Lounge··
Управување со податоци на потрошувачи
Евиденција на продажби··
Евиденција на продажби со Cashback Card користејќи баркод, QR код··
Преглед на продажби/-евалуација··
Shopping Points Deal Модул··
Super Cashback··
Регистрирање потрошувачи -·
Регистрација на нови потрошувачи во UTERm или преку UTERM app-·
Регистрација на нови потрошувачи преку флаер за регистрација-·
Регистрација на постоечки потрошувачи преку UTERM или UTERM app-·
Голем опсег на придобивки за регистрираните потрошувачи-·
Модул за Статистика-·
Customer Relations Management (CRM) Модул-·
Customer Communications module (newsletter dispatch, customer satisfaction surveys)-·
Online-Shop конекција··
Картички за потрошувачи
Cashback Cards за нови и постоечки потрошувачи-200 парчиња
On-site флаери за регистрација-200 парчиња
Card & Flyer Design Package (branded Cashback Cards and registration flyers)-·
Одржување и поддршка
Поддршка за имплементација и апликација··
Одржување и надградба на модули и опции··
·   Вклучено во пакетот
·   Вклучено во пакетот (за дополнителен трошок)
- Не е вклучено во пакетот
200 парчиња Вклучено во секој пакет. Нова нарачка е возможна
+, ++ , Бројот на прикажани плус симболи го прикажува влијанието на одбраните производи во пребраувањето на трговци.
Повеќе плус симболи значи подбро рангирање.

Контакт

Започнете сега

  • Стекнете нови и лојални потрошувачи.
  • Проширете го кругот на потрошувачи
  • Зголемете ја продажбата и профитот

Стани Партнер сега

или

Стапи во контакт