Илјадници претпријатија во светот веруваат во Cashback World Partner Програмите

Претпријатија од најразлични големини во целиот свет ги препознаваат предностите од соработката со Cashback World. Позитивниот фидбек од нашите потрошувачи ни кажува дека нашата понуда го обезбедува посакуваниот успех.

 

Патрик и Вили Кек

Сервис за автомобили и трговија

Соработуваме со Cashback World уште од 2007 г. и никогаш не се покајавме за оваа одлука. Сте стекнавме со В2В партнери во цела Австрија и многу го проширивме кругот на клиенти.
 

Matthias Gassner

Хотели и Угостителство

Веќе со години успешно работам со Cashback World Иновативните технологии на Cashback World Retail како и стручното знаење на вработените ме поддржуваат во мојата секојдневна работа.
 

Петер Афенцелер

Дестилерија за виски

Нашите клиенти имаат големи очекувања од нашите вискија. Бидејќи им ги исполнуваме очекувањата, а истовремено им нудиме и предности при купувањето, креиравме силна лојалност меѓу нив. Горди сме, што сме партнер на Casback World.
Успех со Cashback World Premium Partner Program
Premium Partner Program
MKD 89 500*
eднократно
Изберете
*Цени без ДДВ

Програми, кои воодушевуваат

Секое претпријатие има различни барања. Нашите Cashback World Partner Програми Ви овозможуваат, да ги користите токму оние функции, кои Ви се потребни за Вашето претпријатие.

Преглед на програмата

Контакт

Започнете сега

  • Стекнете нови и лојални потрошувачи.
  • Проширете го кругот на потрошувачи
  • Зголемете ја продажбата и профитот

Стани Партнер сега

или

Стапи во контакт