Заедно сте силни

Силна заедница е дефинирана по можноста сите членови да останат заедно. Користејќи ја White Label Solutions, Cashback World нуди можност да ги зајакне овие врски дури и повеќе. Доколку сте организација, асоцијација или бизнис, можете да нудите на вашите фанови, поддржувачи или вработени можност да пазаруваат под одредени услови, додека прометот кој резултира од овие купувања, носи придобивки за вас исто така.

Со вашата нарачана Cashback Програма како дел од White Label Solutions, вие ќе добиете се што ви е потребно за да ги приближите вашите фанови, поддржувачи или вработени поблиску до вас: Вашиот сопствен шопинг портал, нарачана верзија на Cashback App како иCashback Cards во дизајн кој вие ќе го одберете. Над се, постои секогаш можност за членовите на Вашата Cashback Програма да добијат Cashback и Shopping Points со секое свое коупување направено кај Трговските Партнери, за вие да добиете до 1% од прометот за поддршка на вашите дејности.

Контакт формулар

Име
Име
Име на компанија
E-mail
Телефонски број (опционално):
Интернет страница (опционално)
 
Настана грешка. Ве молиме подоцна обидете се повторно.
Формуларот е испратен успешно!