За нас

Повеќе од 17 години ги поддржуваме претпријатијата во успешно стекнување на нови и лојални потрошувачи и долгорочно зголемување на прометот. Ова долгогодишно искуство во областа на лојалност на потрошувачите преку Cashback Ви го ставаме на располагање и Вам и на Вашето претпријатие, сѐ со цел да зачекорите на патот кон успехот.

Über uns

Нашето искуство за Ваш успех

Без разлика дали управувате со мало или средно претпријатие, дали сте активни во E-Commerce, дали сте одговорни за големо претпријатие или сакате на Вашите фанови, поддржувачи или вработени да им понудите предности при нивното купување, обратете се до нашите стручни тимови, каде искусните специјалисти ќе Ви го дадат најдобриот совет. Искористете ја можноста, да станете дел од Shopping Community, во која Трговските партнери и купувачите заедно профитираат од предностите и заедно растат и се развиваат.

Нашите искусни специјалисти ќе ви помогнат да успеете

Предности за фановите, поддржувачите и вработените

Клубови со многу членови и големи корпорации се карактеризиират со силна внатрешна сплотеност. Со Cashbac World White Label ние ја јакнеме таа сплотеност. Фановите, поддржувачите и вработените профитираат при купувањето, а истовремено и го поддржуваат Вашиот клуб, што пак креира win-win ситуација за сите засегнати. Многубројните успешни White Label кооперации во повеќе држави ни покажааа дека ова заедничко позитивно искуство многу го јакне чувството за заедништво.

Солидарноста ја зајакнува нашата заедница

Погрижете се за Вашите потрошувачи. Ние се грижиме за подобар свет.

Особено ни се важни успехот и добросостојбата на нашите потршувачи, партнери и вработени. Но, како меѓународно успешно претпријатие, свесни сме дека имаме и општествена и еколошка одговорност. Затоа поддржуваме две хуманитарни организации кои работат на проекти за помош во целиот свет. Како Cashback World Партнер автоматски и без дополнителни трошоци станувате дел од нашата програма за одржливост.

Child & Family Foundation им помага на маргинализираните деца, младинци и семејства преку меѓународни образовни проекти и им помага да се стекнат со образование и самите да си ја креираат иднината.

Greenfinity Foundation се ангажира за заштита на животната околина и климата и придонесува кон позелена иднина за сите нас.

Ние прифаќаме одговорност за заедницата и околината.

Контакт

Започнете сега

  • Стекнете нови и лојални потрошувачи.
  • Проширете го кругот на потрошувачи
  • Зголемете ја продажбата и профитот

Стапи во контакт