Испратете го Вашето прашање до Cashback World Enterprise

Сакате да соработувате со Cashback World Enterprise или имате прашања за нашата понуда? Тогаш стапете во контакт со нас.

Адреса

МАЈВОРЛД Македонија ДООЕЛ Скопје
Партизански Одреди бр.14
Аура Бизнис Центар
Скопје 1000, Македонија

Работно време

Работно време на канцеларијата:
Понеделник - Четврток
08:30 – 15:30
Петок
08:30 - 12:30
Отворено

Телефонски може да го добиете Cashback World Service Team:
Понеделник - Четврток
08:30 – 15:30
Петок
08:30 - 12:30
Отворено

Телефон и е-пошта

Tel: +389 (0)2 3090067
Mail: partner.mk spam@gohere.go cashbackworld.com

Нашите локации

Cashback World е застапен во 50 држави во светот. На мапата ќе ја најдете локацијата на претпријатието во државата во која во моментот се наоѓате.

Контакт формулар

Име
Име
Име на компанија
E-mail
Телефонски број (опционално):
Интернет страница (опционално)
Настана грешка. Ве молиме подоцна обидете се повторно.
Формуларот е испратен успешно!