Производи за успех Вашите Cashback програми

За да можат Вашите фанови, потрошувачи или вработени целосно да уживаат во предностите на Cashback Програмата, Ви обезбедуваме многу производи, кои тоа го овозможуваат. Тие не само што го олеснуваат купувањето со Cashback и Shopping Points, туку овозможуваат и поголем промет од продажба, што секако е од полза за Вашата работа и Вашето претпријатие.

Вашиот Шопинг Портал

Централно места за купувачите од Вашата Cashback Program. Или ќе пронајдете партнер, понуди и Deals на веб страницата на Cashback World или на Вашиот шопинг портал, дизајниран во Вашиот изглед.

Трговскиот портал дизајниран со вашиот изглед и чувство

Сите партнери. Сите понуди. Сите Deals.

Една веб страница полна можности за шопинг, кои носат Cashback и Shopping Points. Без разлика, дали Вашите купувачи бараат партнер во близина, онлајн продавница или понуди и Deals, тука ќе ги најдат. Во зависност од договорената Cashback Program, Вашите купувачи располагаат со сопствен шопинг портал во дизајн и изглед на Вашето претпријатие или клуб или пак ја користат веб страницата на Cashback World.

Побарано и најдено

Со помош на функцијата за пребарување или актуелните и тековни кампањи, купувачите брзо ги препознаваат оние партнери, коишто ја имаат соодветната понуда и купуваат едноставно, а со предности.

 • 150.000 партнери
 • 15.000 онлајн партнери
 • тековни актуелни акции
 • многу ексклузивни Deals

Cashback Card

Едноставно купувајте директно во продавницата и собирајте Cashback и Shopping Points без никакви компликации. Со Cashback Card, купувачите во Вашата Cashback програма имаат јасни предности.

MotoGP™ Cashback Card
INTER Cashback Card
AS ROMA Cashback Card
SK Rapid Cashback Card
EHF FINAL4 Cashback Card
HC Kometa Cashback Card
FPG Cashback Card
Club Brugge Cashback Card
Тенис Cashback Card

Вообичаено купување со невообичаени предности

Нормално купувајте кај посакуваниот партнер и покажете ја Cashback Card при плаќањето и готово. Толку е едноставно за купувачите да собирааат Cashback и Shopping Points додека купуваат во самата продавница, а притоа и Вас Ве поддржуваат. Кај илјадниците партнери, кај кои се прифаќа Cashback Card, Вашите купувачи сигурно ќе најдат во близина и други продавници кај кои радо би купувале со предности.

Cashback Card и нејзината препознатливост

Во зависност од опсегот на Вашата Cashback програма, имате можност да го ставите Вашето лого на Cashback Cards. Со тоа не само што се зголемува идентификацијата со Вашиот клуб или претпријатие, туку се создава и препознатливост. Вашите фанови, потрошувачи или вработени секогаш се информирани за тоа кој им ги обезбедил овие предности.

 • Едноставно собирање предности носи поголем обрт за Вашата програма
 • Позитивно шопинг доживување за Вашите купувачи.
 • Зајакното врзување со фановите, потрошувачите и вработените
 • 400.000 прифатни места за Вашите купувачи

Флаер за регистрација

Со флаерот за регистрација, кој се дизајнира согласно Вашите желби, ќе ги одушевите купувачите кои ќе сакаат да станат дел од Cashback програмата.

Рапид флаери за регистрација

Транспортирајте го Вашиот бренд

За ефективно да се стекнете со нови купувачи за Вашата Cashback Програма, заедно со големата Cashback Program, ќе добиете и флаери за регистрација, кои се дизајнирани според Вашите желби. Така ќе можете Вашиот бренд совршено да го транспортирате до Вашите фанови, потрошувачи или вработени. Дополнително, со флаерот, Вашите купувачи ќе ја добијат и Cashback Card.

Ваша програма, Ваши флаери

Секако и со Light варијантата на Cashback Program, добивате флаери за регистрација на купувачи. Тие се креирани во стандарден дизајн, но исто така ги покажуваат сите предности од учеството во Вашата Cashback Programm.

 • Регистрирање и информирање на купувачи
 • Можност за дизајн по желба
 • Комбинација на флаер и Cashback Card

Cashback App

Вашите купувачи не мора да се откажат од можностите на Вашата Cashback Program кога се на пат. Со Cashback App собирањето предности е можно насекаде.

Cashback App во дизајн на AS ROMA

Собирање предности секаде и секогаш

Со цел Вашите купувачи да може да располагаат со сите угодности на Cashback Програма, на располагање ја добиваат и бесплатната Cashback App. Во зависност од опсегот на Вашата програма, купувачите ја користат App на Cashback World или сопствена верзија на Cashback App во дизајн на Вашиот клуб или претпријатие. Купувачите брзо наоѓаат партнери во близина, купуваат секогаш и насекаде со предности онлајн и во секое време имаат пристап до сите понуди и Deals. Така, шопингот со Вашата Cashback Program нема граници.

Во неколку секунди до eVoucher

Особено практична карактеристика на Cashback App е едноставното и некомплицирано купување на eVouchers. Овие дигитални ваучери стануваат достапни за неколку секунди и може да се користат и за спонтани купувања кај претијатија кои учествуваат во нив, и да се собираат Cashback и Shopping Points.

 • Пронајдете партнер во секое време и на секаде
 • Онлајн шопинг со предности и кога сте на пат
 • Спонтано купување и искористување на eVouchers.

Newsletter

Со редовните Newsletters за понуди, Deals и нови партнери, ние ги информираме купувачите во Вашата Cashback Programm за сите актуелни новини и тековно им ја поттикнуваме желбата за шопинг.

Билтен во дизајн на Club Brugge

Email полна предности

Со цел Вашите купувачи редовно да бидат информирани за тоа кои актуелни понуди, Deals или нови партнери постојат во Вашиот Cashback Program, ние им испрашаме Newsletters. Со тоа не само што ги потсетуваме да купуваат со предности, туку креираме и позитивен поттик за купување, со што се зголемува прометот во Вашиот Cashback Program.

Со еден клик до шопинг.

Нашиот Newsletter не само што е ефективен, туку е и едноставен за користење. Кај понудите на онлајн партнерите, купувачите се насочуваат со еден клик директно во онлајн продавницата и на едноставен начин си ги обезбедуваат Cashback и Shopping Points.

 • Креирање на поттик за купување
 • Директно препраќање во онлајн продавници
 • Поголемо внимание за понуди и Deals

Cashback Helper

Со оваа наша практична алатка за онлајн шопинг, онлајн купувањето со предности станува особено лесно.

Cashback Helper во дизајн на HC Kometa Brno

Вашите купувачи нема да испуштат предност оналајн

За да им го олесните онлајн шопингот на Вашите купувачи со Вашите Cashback Program, со Cashback Helper нудиме практична екстензија за декстоп прелистувачот. Посетете ја онлајн продавницата на некој партнер, а еден клик ќе биде доволен да си обезбедите Cashback и Shopping Points.

Од пребарувачот до партнер

Освен доа, во резултатите од пребарувањето на купувачите ќе им биде укажано дека во близина има онлајн партнер. Така веќе никогаш нема да ги пропуштите предностите од купувањето и ќе креирате промет за Вашата Cashback Program.

Достапно за сите прелистувачи.

Cashback Helper е достапен за вообичаените десктоп прелистувачи, Вашите купувачи може многу едноставно да го симнат за Chrome, Firefox или Safari, a потоа уште поедноставно да собираат Cashback и Shopping Points за нивните онлајн купувања.

 • Со само еден клик до Cashback и Shopping Points
 • Не се испушта ниту една предност при онлајн шопингот
 • Повеќе промет за Вашиот Cashback Program

Социјални медиуми

Проширете го интересот за Вашиот клуб, организација или претпријатие, со тоа што ќе се претставите за постоечките купувачи на Cashback World Shopping Community.

800.000 фанови во целиот свет

Ако сакате уште поголем круг на луѓе да дознаат за Вашата работа, тогаш Cashback World Community е Вашата шанса. Со задоволство ќе им ги претставиме на нашите нови кооперативни партнери нашите 800.000 фанови на социјалните медиуми од целиот свет. На тој начин и Вие ќе привлечете внимание кон Вас надвор од рамките на Вашите фанови, потрошувачи и вработени.

Посебни објави за посебни настани

Ако организирате посебни настани, кои се од интерес за нашите купувачи, тогаш ние ќе го привлечеме вниманието кон Вас. Зголемете ја Вашата заедница преку нашата Community.

enterprise-img-produkte-9.png                         
 • 800.000 фанови во целиот свет
 • Привлечете внимание на Вашата работа или претпријатие.
 • Зголемете ја Вашата заедница

Сервис за потрошувачи & поддршка

Како партнер на Cashback World White Label, ќе добиете од нас голема поддршка, со цел Вашата Cashback Програмата да ги задоволи Вашите фанови, потрошувачи или вработени.

Задоволство на купувачите

Тековното одржување и личната поддршка се подразбираат

Почнувајќи од поставувањето на Вашата Cashback програма, преку дизајнот и реализацијата на страницата за регистрирање и Вашиот шопинг портал, па сѐ до најразличните мерки за маркетинг - ние секогаш се обидуваме да Ви пружиме помош.

Ова секако се однесува и на техничката достапност и тековното ажурирање на нашите понуди. Service & Support се многу сериозна работа во Cashback World White Label.

 • Лична поддршка преку е-пошта и телефон
 • Дизајн и реализација на регистрацијата или шопинг портал
 • Креирање на маркетиншки мерки
 • Тековно техничко оддржување на сите услуги

Контакт

Започнете сега

 • Стекнете нови и лојални потрошувачи.
 • Проширете го кругот на потрошувачи
 • Зголемете ја продажбата и профитот

Стапи во контакт