Obezbedite veći promet i veći prihod

Bez obzira na to da li sa Vama ugovaramo kupovinu veće količine digitalnih vaučera (eVoucher-a), da li želite da kao Cashback World partnerska firma budete dostupni milionima potencijalnih kupaca kao prihvatno mesto Cashback kartice ili želite da iznesete na tržište velika B2B rešenja, kod nas je sve moguće. Na taj način ostvarujete veći promet, više kupaca a samim tim i veći prihod.

Ein Programm - Viele starke Funktionen

Prednosti uz Cashback World Enterprise

Prednosti iz kupovina kao magnet za kupce

Kao dobro etablirana kompanija na tržištu Vi ste već atraktivno mesto za kupovine Vaših kupaca. Još atraktivniji postajete kada svojim kupcima pri svakoj kupovini odobravate Cashback i Shopping Points. Više od 14 miliona kupaca u Cashback World-u orijentiše se pri svojim kupovinama na ove prednosti i zato rado dolaze kod Vas.

Ulazak bez promene sistema

Nije neophodno da Vaša kompanija menja postojeće sisteme da bi postala deo Cashback World šoping zajednice. eVoucher prihvatate potpuno jednostavno kao standardne vaučere a za Cashback Card promete nudimo Vam jednostavno i sofisticirano dodatno tehničko rešenje.

Proširite svoj krug kupaca

Zastupljenošću na veb-stranicama Cashback World-a i naših kooperacionih partnera, kao i u Cashback App, Vaša vidljivost se enormno povećava. Pored toga, uz Shopping Point Deals privlačite još više pažnje i aktivno se promovišete u našem newsletter-u i na kanalima društvenih medija.

Naši proizvodi

Kao partneru Cashback World Enterprise-a na raspolaganju su Vam mnogobrojni proizvodi koji Vašoj kompaniji isporučuju više kupaca, veći promet i veći prihod.

Cashback Card

Povežite se sa kupcima kao prihvatno mesto Cashback kartice

eVoucher

Vaši digitalni vaučeri kao prednost za naše kupce

Cashback World veb-stranica

14 miliona kupaca

Cashback App

Kupujte bilo gde i bilo kada

Cashback World Newsletter

Mi prezentujemo Vaše ponude

Društveni mediji

Vaš brend kod naših fanova

Servis & podrška

Mi brinemo o Vašim zahtevima

B2B servis

Steknite poslovne kupce u našoj B2B mreži

Cashback World

Više od 16 godina podržavamo preduzeća u uspešnom pridobijanju novih i stalnih kupaca čime se održivo povećava njihov promet. Ovo sveobuhvatno iskustvo u oblasti lojalnosti kupaca uz Cashback stavljamo na raspolaganje i Vašoj kompaniji kako bismo ubrzali Vaš put ka uspehu.

više informacija >

Kontakt

Počnite već sada

  • Steknite nove lojalne kupce
  • Proširite svoj krug klijenata
  • Povećajte prodaju i profit

nas kontaktirajte