O nama

Više od 17 godina podržavamo preduzeća u uspešnom pridobijanju novih i stalnih kupaca čime se održivo povećava njihov promet. Ovo sveobuhvatno iskustvo u oblasti lojalnosti kupaca uz Cashback stavljamo na raspolaganje i Vašem preduzeću kako bismo ubrzali Vaš put ka uspehu.

Über uns

Naše iskustvo za Vaš uspeh

Bez obzira na to da li ste vlasnik malog ili srednjeg preduzeća, bavite se e-trgovinom, vodite veliku kompaniju ili želite da ponudite posebne prednosti iz kupovina svojim fanovima, podržavaocima ili saradnicima, naši iskusni stručni timovi će Vam pružiti najbolju podršku. Iskoristite i Vi priliku da postanete deo šoping zajednice u kojoj partnerske firme i kupci zajedno profitiraju zahvaljujući prednostima iz kupovina i na taj način se zbližavaju.

Naše iskustvo - vaša prednost!

Velike kompanije, velika rešenja

Čak i velike kompanije neprestano tragaju za novim kanalima prodaje i grupama kupaca. Naši stručnjaci u Enterprise oblasti kreiraju odgovarajuća rešenja kako bi se ove mogućnosti približile poznatim brendovima. Godinama sarađujemo sa velikim partnerima i zato možemo sasvim individualno da odgovorimo na specifične zahteve. To nas čini poslovnim partnerom koji donosi željene rezultate.

Novi prodajni kanali i grupe kupaca za velika preduzeća

Starajte se o svojim kupcima. Mi se staramo za bolji svet.

Uspeh i napredak naših kupaca, partnera i saradnika su nam veoma važni. Kao kompanija sa internacionalnim uspehom svesni smo svoje odgovornosti prema društvu i životnoj sredini. Iz tog razloga podržavamo dva dobrotvorna udruženja u njihovim projektima pomoći na celom svetu. Kao Cashback World Partner ste automatski i bez dodatnih troškova takođe deo našeg programa održivosti.

Child & Family Foundation pomaže ugroženoj deci, mladima i porodicama da kroz internacionalne projekte obrazovanja steknu znanje i na taj način oblikuju sopstvenu budućnost.

Greenfinity Foundation se sa svojim projektima širom sveta angažuje za zaštitu životne sredine i klime i tako doprinosi zelenijoj budućnosti za sve nas.

Naš zadatak na temu društvene odgovornosti: bolji svet!

Kontakt

Počnite već sada

  • Steknite nove lojalne kupce
  • Proširite svoj krug klijenata
  • Povećajte prodaju i profit

nas kontaktirajte